Gezond vers vlees- en brokvoeding voor hond en kat
 


Kivo-Helmond

VERS VLEES , BROKKEN en snacks voor HOND en KAT

Kat Sterilised/senior: KIP & Rijst

Kivo Kat Sterilised is een speciaal ontwikkelde voeding voor katten die gesteriliseerd zijn. Een gesteriliseerde kat heeft minder vetten nodig omdat na sterilisatie de stofwisseling lager wordt.

.Kivo Kat Sterilised/Senior is een speciaal ontwikkelde voeding voor katten die gesteriliseerd zijn of voor oudere katten. Een gesteriliseerde kat heeft minder vetten nodig omdat na sterilisatie de stofwisseling lager wordt. Dit geld ook voor katten op leeftijd. Kivo Kat Sterilised/Senior komt hier in tegemoet door een vetpercentage te gebruiken van 13%. Zo blijft uw gesteriliseerde of oudere kat op het juiste gewicht en zal overgewicht uit blijven. Door het lage vetpercentage is Kivo Kat Sterilised ook geschikt als een lightbrok voor katten met overgewicht.Hoeveelheid voer:

Gewicht van de kat Hoeveelheid voeding per dag

3-4 kg 45-55 gr.

4-5 kg 55-65 gr.

5-6 kg 65-75 gr.

>6 kg >80 gr.


Artikelnummer:
93
Prijs:
€ 26,50
Inbegrepen btw 21%
€ 4,60

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@kivo-helmond.nl 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail